U heeft een webshop en wilt het publiek of bereik vergroten door uw producten aan te bieden op bijvoorbeeld bol.com

Startmetdropshippen.nl kan deze koppeling voor u inregelen, zodat u snel van start kunt gaan met verkopen. Als u namelijk uw product aanbod gaat koppelen aan partijen als bol.com of marktplaats, wordt uw publiek ineens vergroot naar een aantal miljoen potentiƫle kopers. Probeer dat maar eens te bereiken met een net beginnende webwinkel.

Ondanks het feit dat er wat winstmarge richting deze derde partijen gaat, is het zeker de moeite waard om een vliegende start te kunnen maken. Wij kunnen u adviseren hierin.

Wat deze koppeling precies inhoudt leggen we graag uit, maar kort gezegd komt het erop neer dat u een account moet hebben bij de desbetreffende partij waarmee u een automatische koppeling gaat leggen. Via deze automatische koppeling worden uw producten op de website van de derde partij aangeboden (die al naamsbekendheid heeft en gevonden wordt door het grote publiek). Zodra iemand een bestelling plaatst wordt de order door gestuurd naar uw webwinkel en kunt u de bestelling in behandeling nemen en afhandelen. Nadat u uw geld heeft ontvangen, betaald u de derde partij voor de tussenkomst en wat er over blijft is uw winst.

Om ervoor te zorgen dat niet al uw winst verdampt door deze koppelingen met derden, adviseren wij u graag in de juiste werkwijze hierin.

Dropshippen is voor iedereen een makkelijke manier om wat geld bij te verdienen of om er een volledig inkomen aan over te houden. Alles hangt natuurlijk af van de vindbaarheid van uw website, zodat het publiek u makkelijk kan vinden online.

Startmetdropshippen.nl

Author Startmetdropshippen.nl

Als eigenaar van Startmetdropshippen.nl is het mijn missie om te achterhalen waar de online kansen liggen voor startende en gevorderde ondernemers en verzorg ik voor een deel de realisatie van de dropshipping webwinkels.

More posts by Startmetdropshippen.nl